ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

   Θέλω  να αναφέρω  ένα βίντεο του Γκρεγκ Μπράντεν        

Τρόποι Προσευχής, Θαύματα και Επιστήμη

 όπου  συζητά τους πέντε τρόπους προσευχής, η επιστήμη πίσω από τα θαύματα, η δύναμη της καρδιάς με βάση τα συναίσθημα. Τα θαύματα φαίνονται ανεξήγητα με τους νόμους της φύσης, όπως τους κατανοούμε, αλλά θα μπορούσαν να συνδεθούν με το διασυνδεδεμένο πεδίο γύρω μας.

  Ο  Γκρεγκ Μπράντεν είναι αμερικανικός συγγραφέας της New Age  λογοτεχνίας, ο οποίος έγραψε για το φαινόμενο του 2012 και έγινε σημειωμένος για την αξίωσή του ότι η μαγνητική πολικότητα της γης ήταν έτοιμη να αντιστρέψει.   

  Συνδυάζοντας τις ανακαλύψεις του με την καλύτερη επιστήμη του σήμερα, η πρωτότυπη έρευνα του διασχίζει τα παραδοσιακά όρια της επιστήμης, της ιστορίας και της θρησκείας προσφέροντας καινούριες γνώσεις για τα αρχαία μυστήρια. Με τον τρόπο αυτό έχει επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με τον εσωτερικό και εξωτερικό μας κόσμο, ενώ μοιράζει το θετικό για τη ζωή μήνυμά του της ελπίδας και της δυνατότητας

 Οι παραδόσεις έχουν πει ότι η πραγματικότητά μας δεν είναι τίποτα λίγο πολύ από τι απαιτούμε στα συναισθήματα και τις συγκινήσεις μας. O Γκρεγκ Μπράντεν  εξηγεί ότι δημιουργούμε στις καρδιές μας, οι φαντασίες μας, η εμπειρία που θα επιθυμούσαμε να έχουμε,  ο καθρέφτης απεικονίζει αυτό πίσω σε μας.

 Αυτό μας δίνει σχεδόν τις υπεράνθρωπες δυνάμεις. Το ανθρώπινο συναίσθημα και η ανθρώπινη πεποίθηση είναι η γλώσσα της δημιουργίας της πραγματικότητας.

 Η επιστήμη μας δείχνει ότι όταν έχουμε τα ισχυρά συναισθήματα, μέσα στο οργανισμό μας και έξω από αυτό, υπάρχουν αλλαγές.  Ο κόσμος γύρω από μας είναι ηλεκτρικός και μαγνητικός. Στο οργανισμό  μας, η μεγαλύτερη γεννήτρια της ηλεκτρικής και μαγνητικής θείας μήτρας είναι η ανθρώπινη καρδιά.

 Πρόσφατες ανακαλύψεις σχετικά με το πώς λειτουργεί η καρδιά δείχνουν ότι είναι σε επικοινωνία με τον εγκέφαλο όλη την ώρα - ένα είδος συνοχής. Είναι ενδιαφέρον ο ίδιος σημείωσε ότι τα στρώματα της γης και της ατμόσφαιρας (όπως η ιονόσφαιρα) μοιράζονται την ίδια συχνότητα όπως την συνοχή της καρδιάς/εγκεφάλου.  Η καρδιά έχει  περίπου 100 φορές τη δύναμη του εγκεφάλου να δημιουργήσει έναν ηλεκτρικό τομέα και πάνω από 5.000 φορές τη δύναμη του εγκεφάλου να δημιουργήσει  ένα μαγνητικό πεδίο. Οποιοδήποτε τυποποιημένο κείμενο φυσικής θα σας πει ότι η αλλαγή είτε ενός ηλεκτρικού είτε μαγνητικού πεδίου θα αλλάξει τα άτομα σε εκείνο τον τομέα.

 Η γλώσσα της καρδιάς είναι όπου η δύναμη συσκευάζεται για να αλλάξει το μέλλον μας.  

 

 " Τι είναι αυτή η δύναμη δεν μπορώ να πω, το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει."

Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ (1847-1922)

 

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=rNuAzZCZ2pU

 

   Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε like ή  κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

 

Προυγούμενο Επόμενο