Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

   

   Η φύση προσφέρει άφθονες δυνατότητες για καθαρισμό, εναρμόνιση και ενεργοποίηση των τσάκρα. Η ομορφιά των τοπίων, των υδάτινων εκτάσεων, των ζώων, των φυτών και των λουλουδιών αντιστοιχεί στη δόνηση των τριών κατώτερων τσάκρα. Έτσι, τα δυναμώνει και τα ενισχύει στις λειτουργίες τους. Σε συνδυασμό με τα τρία ανώτερα τσάκρα, η ομορφιά του πλανήτη μας βοηθά την έκφραση και τη σταθεροποίηση των ενεργειών αυτών των τσάκρα στο Εδώ και Τώρα. Ο ουρανός, έτσι όπως αλλάζει συνεχώς σε φως και χρώμα, και όπως φωτίζεται από τα άστρα τη νύχτα, διευρύνει και εξυψώνει τα τρία κατώτερα τσάκρα, και ενισχύει τις λειτουργίες των τριών ανώτερων τσάκρα. Οι συγκεκριμένες δονήσεις της ομορφιάς του ουρανού και της γης ενώνονται στη δόνηση της αγάπης στο τσάκρα της καρδιάς. 

   'Όταν  βιώνετε τη φύση, είναι καλό να το κάνετε με μια διάθεση εσωτερικής γαλήνης, δεκτικότητας και ευγνωμοσύνης. Αυτό θα σας κάνει να ανοιχτείτε σε κάθε είδους επιρροές που θεραπεύουν, διευρύνουν και στηρίζουν τη ζωή. 

 

   

   Καθώς θα αντιλαμβάνεστε την επίδραση που έχει μια συ­γκεκριμένη εμπειρία της φύσης πάνω στο αντίστοιχο τσάκρα, στρέψτε μαλακά την προσοχή σας προς αυτό και παραδοθείτε σε όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που μπορεί να ξυπνήσουν μέσα σας. Αυτά είναι μια έκφραση του εξαγνισμού και της ενεργοποίησης που προκαλεί η φύση στο συγκεκριμένο τσάκρα. 

 

Πηγή* 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε like ή  κοινοποιήστε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

 

Προυγούμενο Επόμενο