Τι είναι η Αύρα;

    Σύμφωνα με το λεξικό, η αύρα ειναι μια αόρατη ακτινοβολία ή ένα ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει όλα τα ζωντανά πλάσματα. Δεδομένου ότι υπάρχει ένα ενεργειακό πεδίο γύρω από τα πάντα, ακόμη και μια πέτρα ή ένα δένδρο  έχει αύρα. Στην πραγματικότητα η αύρα, αν και περιβάλλει ολόκληρο το σώμα, είναι επίσης μέρος κάθε κυττάρου του σώματος και αντικατοπτρίζει όλες τις λεπτές ενέργειες της ζωής. Κατά συνέπεια, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι απλώς μια  επέκταση του σώματος και όχι κάτι που το περιβάλλει. Οι ενέργειες που κυλούν μέσα στην αύρα μας αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μας, τον τρόπο ζωής, τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η αύρα αποκαλύπτει καθαρά τη νοητική και σωματική μας κατάσταση.

           

Τα Τσάκρα 

      Η γνώση των ανθρώπινων Ενεργειακών Κέντρων (Τσάκρα) μπορεί να δωσει απάντηση στα ερωτήματα “Ποιος είμαι;”, “Ποιες ικανότητες υπάρχουν κρυμμένες μέσα μου και πώς μπορώ να τις ενεργοποιήσω για να υλοποιήσω όλες μου τις δυνατότητες για δημιουργικότητα και ευτυχία;"

      Η κατανόηση του σκοπού και της λειτουργίας των τσάκρα θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε τις συναρπαστικές δυνατότητες τελείοποιησ­ης που έχει ο καθένας μας. 

       Για  την υλοποίηση αυτών των δυνατοτήτων δεν απαιτούνται διορατικά χαρίσματα. Η ενεργοποίηση των Τσάκρα είναι εύκολη. 

 

   Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

 

    Το Διαδίκτυο μας έχει δώσει το θαυμάσιο δώρο της στιγμιαίας επικοινωνίας. Μέσα από την ανταλλαγή των εικόνων, την τέχνη, τη μουσική, τις ιδέες, τις ιστορίες,  και άλλες πληροφορίες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε  μεγαλύτερη προοπτική για τη ζωή και τη βελτίωση της παγκόσμιας κατάστασης.

   Εμείς εδώ στην υψηλότερη προοπτική δεν έχουμε υπόβαθρο στην ιατρική ή την επιστήμη και οτιδήποτε διαβάσετε σε αυτή την ιστοσελίδα θα πρέπει να διαβάζονται με ανοιχτό μυαλό. Τα εργαλεία και οι πληροφορίες που χρησιμοποιούνται εδώ είναι μόνο για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Σας ενθαρρύνουμε  να σκέφτεστε ελεύθερα και να αμφισβητήσετε τα πάντα.